Duco ventilatie roosters

In het isolatieglas ,HR++ glas, kunnen wij op verzoek van de klant een Duco ventilatie rooster monteren. Dit zelfregulerende rooster met mechanische klep, wordt aan de bovenzijde van het glas gemonteerd en zorgt voor een natuurlijke verse lucht toevoer. Het ventilatie volume blijft gelijk, ook bij toenemende wind. Een Duco ventilatie rooster zorgt voor een gezond, comfortabel en energiezuinig  binnenklimaat.

De Duco ventilatie roosters zijn er in allerlei soorten en kunnen ook voorzien worden van een pollenfilter. Dit pollenfilter vangt naast pollen ook fijnstof op en houdt muggen buiten. Het filter geeft een onveranderde lucht capaciteit.

Innovation Services is leverancier van diverse soorten Duco ventilatie roosters. Naast de meest gebruikte DucoTon 10 is er bijvoorbeeld ook een DucoKlep 15 ZR voor schuiframen of een Duco Sus rooster bij lichte geluidsbelasting. Graag adviseren wij u welk Ducoton rooster bij uw situatie past.

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden:

IMG_8155
DucoTon 10 ‘ZR’
IMG_8157
DucoKlep 15 ‘ZR’


IMG_8158
Ducoline 10/17/23 ‘ZR’

Ducoton 18
Ducoton 18

Ducoton 18 is een rooster dat bijzonder geschikt is voor renovatieprojecten. Deze roosters zorgen voor voldoende ventilatie en kunnen op maat besteld worden. De roosters kunnen met hendels uitgevoerd worden. Deze wordt dan afzonderlijk ingebouwd en komt niet zoals Ducoton 10 op de isolatieruit vast te zitten

Wij maken graag een passende offerte voor U!