Over ons

Over Innovation Services

Dolinda en Henk

32 Jarig bestaan van 1990 tot heden.

Wij, Innovation Services, zijn een innovatief en flexibel bedrijf en bestaan al 32 jaar. Ooit opgericht door Henk van Riezen, die zijn kennis en ervaring heeft opgedaan in de reparatie en vervanging van voertuig beglazing en houtbewerking. In die 32 jaar hebben wij niet stilgezeten. Zo houden wij de nieuwste trends(innovaties) in de gaten, zodat wij onze klanten hierover kunnen informeren en een persoonlijk advies kunnen geven. Een goede eerlijke prijs en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Klanten beoordelen ons werk met een 9,0. Wij werken uitsluitend met duurzame materialen en A kwaliteit glas.

Wij zijn een no-nonsens bedrijf, leveren vakmanschap en kwaliteit en doen wat we zeggen. Voor moeilijke klussen draaien wij onze hand niet om. Wij zijn al jaren volledig gespecialiseerd in duurzaam verbouwen, waaronder het leveren en plaatsen van HR++ isolatieglas met bijbehorende Duco ventilatie roosters. Op HR++ glas krijgt u 10 jaar garantie, dat uitgebreid kan worden naar 15 jaar.

Kozijnen van duurzaam hout

Daarnaast kunnen wij ook nieuwe kozijnen voor u maken van duurzame houtsoorten. Wat een mooie authentieke uitstraling geeft aan uw woning. Vraag gerust naar de mogelijkheden wat betreft houtsoort. Wij hebben diverse stalen van hout en isolatieglas op voorraad. Glas in lood is ook mogelijk in HR++ glas. En in authentieke schuiframen met aangepaste katrollen. Graag laten wij u de mogelijkheden zien en maken wij voor u een offerte op maat.

Henk van Riezen met zijn servicebus

Graag tot ziens!